Aangenaam!

Ik ben Mirella Mesu.
Ik woon in een huis in jaren 30 stijl samen met mijn man en twee dochters.

We wonen hier sinds kort dus ik heb me al goed uit kunnen leven in mijn eigen project. Het is een huis geworden waar ik elke dag happy van word.
Dat is ook mijn grote passie. Jou te helpen met je huis zodat jij ook helemaal thuis voelt in je eigen huis.
En dat elke dag weer!

Werkwijze

Hoe doe ik dit? Ik luister goed naar jouw persoonlijke wensen en vertaal dit naar een interieuradvies wat goed bij je past. Ik probeer altijd verassend uit de hoek te komen zodat je huis ook echt jouw persoonlijke uitstraling krijgt. Dit kan door middel van kleurgebruik of bepaalde accenten in materiaal. Ook door het adviseren van een meubel op maat wat uniek is voor jouw interieur kunnen we dit onderscheid maken. Een mooi compliment van opdrachtgevers aan mij is deze opmerking die ik regelmatig hoor: goh wat een gaaf idee daar was ik zelf nooit opgekomen!
Belangrijk is dat het een proces is wat we samen aangaan en dat er een interieur uitkomt waar jij je helemaal thuis voelt.
Ik vind het belangrijk dat je huis een thuisbasis is waar je kan genieten en tot rust kan komen.

Ik ben ook de persoon die net dat stapje verder kijkt dan je zelf zou doen. Als je bijvoorbeeld al een tijdje in een huis woont zie je het soms zelf ook niet meer. Een frisse kijk van mij op je interieur kan je weer net dat stapje verder brengen. Er is ook heel veel keuze op het gebied van interieur. Ik merk ook dat dat voor mensen een drempel is om voor de juiste items, kleuren enz. te gaan.
Een startpunt voor een interieurontwerp is voor mij het moodboard. Dit moodboard maakt de sfeer die jij wil bereiken visueel. Dit geeft meer focus en laat je ook betere en meer gerichte keuzes maken.

Zakelijk

Ook voor je zakelijk project ben je bij ons aan het goede adres. We hebben inmiddels al ervaring met verschillende projecten.
Onze specialiteit is het vertalen van het DNA van je bedrijf naar een interieur waar elke dag met plezier gewerkt wordt. Een goed doordacht ontwerp is elke dag van waarde voor jou en je werknemers.

Ontzorgen

Heb je verbouw- of verhuisplannen? Ik snap als geen ander dat hier veel bij komt kijken en dat je weinig tijd hebt om zelf hieraan te besteden. Ik kan je compleet ontzorgen van ontwerp tot aan uitvoering van het ontwerp.

Duurzaam en innovatief ontwerp

Ik gebruik ook graag de nieuwste technieken om jou van zo goed mogelijk advies te voorzien. Bij de grotere ontwerpprojecten maken wij gebruik van het duurzame BIM model wat ons een 3D basis geeft die 100% zeker klopt. Bijvoorbeeld bij monumentale panden die geen rechte wanden hebben is dit erg accuraat. Door een kloppende basis zorgen wij ervoor dat er geen materiaalverlies achteraf is.

Beleven vóór verbouwen

Ook bieden wij de mogelijkheid om je nieuwe droomhuis al voor de geplande bouw of verbouwing te beleven. Bij ons ervaar je hoe het is om door je nieuwe woning te wandelen door middel van virtual reality.

Ik werk samen met Elmi Jansen van Elmi interieur en meubelontwerp en samen zijn wij een ijzersterk designduo. Elmi ontwerpt ook interieurs, keukens en bijvoorbeeld badkamers. Zij ontwerpt ook meubels op maat.

Expats

Studio Happy Home ontzorgt ook de expat in Eindhoven en omgeving.
Van ontwerp tot realisatie nemen wij alles uit handen. Wij gaan zelfs nog verder dan dat!
Wij werken samen met Expat Brabant. Een professioneel bureau gespecialiseerd in expats. Zij nemen alles uit handen bij een verhuizing naar Nederland.

Inspiratie

Mijn hoofd is de hele dag bezig met interieur en creativiteit. Ik doe inspiratie op tijdens beurzen zoals bv afgelopen jaar de Design week in Milaan. Ook de Dutch Design Week in mijn eigen Eindhoven sla ik natuurlijk niet over.
Social media zoals bijvoorbeeld Instagram maar ook de woonbladen geven mij nieuwe inzichten.
Mijn inspiratie haal ik ook uit dagelijkse dingen zoals een mooie kleurencombinatie in de natuur of het interieur van een hip hotel of restaurant. Inspiratie is overal!

Netwerk Eindhoven Interieurprofessionals

Ik ben samen met Elmi de organisator en initiatiefnemer van het netwerk Eindhoven Interieurprofessionals 
Dit is een netwerk voor interieurdesigners en stylisten uit Eindhoven en omgeving.
Ook andere professionals op het gebied van interieur zoals bijvoorbeeld projectleiders en inrichters zijn bij dit netwerk aangesloten.
Door dit uitgebreide netwerk kan ik ook altijd de juiste persoon met de juiste kennis inschakelen.

© Copyright - Studio Happy Home