Projecten interieuradvies Eindhoven

Studio Happy Home adviseert particulieren en bedrijven bij het inrichten en opnieuw stylen huizen en bedrijfspanden. Daarnaast geven wij stylingadviezen, richten wij lege huizen in en verzorgen wij professionele fotoshoots. Afgelopen jaren heb ik meegewerkt aan veel projecten met een interieuradvies.

Welke woonstijl heb ik? Past een hoekbank in mijn woonkamer? Wat zijn mooie kleurcombinaties? Soms ontbreekt het je aan inspiratie of kom je er (samen) niet uit. Persoonlijk advies op maat vind ik vanzelfsprekend. Ik help je met de inrichting, meubelkeuze, indeling, styling, verlichting en die mooie kleur op de wand.

Tijdens het interieuradvies krijg je deskundig advies waar je gericht mee aan de slag kunt. Samen bespreken we uw wensen en komen tot een passend advies voor een nieuw meubel of complete inrichting.

Altijd al gefantaseerd van een woonkamer die precies aansluit op jouw stijl, een slaapkamer waar je in kunt wegdromen of een passend kleurenpatroon in je hele woning? Een interieurstylist maakt deze wensen werkelijkheid. Natuurlijk wil je weten wat een interieurstylist kost. Neem contact met ons op en bel of app naar 06 25 00 78 47.

Studio Happy Home adviseert particulieren en bedrijven bij het inrichten en opnieuw stylen huizen en bedrijfspanden. Daarnaast geven wij stylingadviezen, richten wij lege huizen in en verzorgen wij professionele fotoshoots.

Verkoopstyling

Wil je je huis verkopen? Via een makelaar of wellicht ga je de verkoop zelf verzorgen. Dan horen daar mooie foto’s bij. Je verhoogt hiermee je verkoopkansen en het kost minder dan je misschien zou denken.

Inrichting bij een leegstaand pand

Mirella van Studio Happy verzorgt ook een tijdelijke inrichting op het moment dat dit nodig is. In overleg stylen wij de woning met meubelen, woonaccessoires, raambekleding en verlichting. Ook hierdoor worden de kansen om snel een woning of bedrijfspand te verkopen groter.

De projecten zijn gerealiseerd in en om Eindhoven.

Bekijk hier de projecten van Studio Happy Home.

Ook een project? Neem contact op!

© Copyright - Studio Happy Home